Vad är Botox?

Botox är framtaget för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att skapa volym och ge ett lyft till förslappad hud. Ingrepp med botox används oftast till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men kan anpassas för behandling av exempelvis svettkörtlar på händer och fötter.Behandlingen botox i pannan används när du vill åtgärda hängiga ögonlock, få bort arga rynkan eller vill få bort linjer i pannan.
Dina muskler i ansiktet hör ihop och när du använder en del av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som resulterar i linjer i pannan eller rynkig panna. Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet för att nämna några olika områden.
Botox är även en behandling som kan förbättra hälsan och kroppens funktioner. Botox är bra mot huvudvärk och migrän och för att lugna överspända muskler. När du behandlar med botox i pannan lugnar du musklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.2017 - Sandra Reiches Blogg

Botox pris

Botox varierar i pris. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox varierar priserna.
Exempelvis om du vill göra botox kråksparkar, botox glabella eller botox käke för att nämna några utav områdena som vi kan behandla.
En detaljerad offert ges i samband med konsultation med din behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du behöver ha botox, om du gjort botox förut eller om det är första gången med botoxbehandling göteborg. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken injicering av botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.

Botox procedur

Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Efter det har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att gå igenom proceduren, kostnad och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort injicering tidigare, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox effekt

När kommer effekten av botox? Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>