Sushi En fordelagtig skål, som lokker mad

Tykkere ruller hedder futomaki. Disse er tykke på grund af delaware mange ingredienser inde. Tykkelse kan måle 1 til 1 ½ tommer i diameter. De fleste futomaki er lavet af grøntsager som radise og agurk. Nogle har også æg. Som hosamaki bliver futomaki også almindeligt skåret til små stykker, fødtc de serveres. Guys i store festivaler serveres bedroom i helt uudviklede ruller.
Related image
Dernæst er der også uramaki, hvor risen ligger uden for rullen. Og temaki er en kegleformet sushi risrulle. Nåpage1=46 du laver maki, skal du huske at fryse rå fisk eller skaldyr først below 4oF for at dræbe eventuelle patogener eller parasitter, der kan være skadelige, nåkiminas delaware forbruges. Ved at lave durante maki sushi skal man have en skarp kniv og bambusmåtte. Durante ris komfur er valgfri. Det gøpage1=46 det bare lettere at lave mad. Der er en speciel sushi kniv mediterranean kun durante skærpet kant. Det er tilrådeligt at bruge dette, når du kan købe en, i stedet for at bruge en almindelig køkkenkniv.

Først lav sushi ris. Forbered eddike ris. Kombiner det mediterranean opvarmet sodium og sukker. Kog ris, så sørg for at det bliver klæbrigt. Det er bedroom egnede form ris, der spredes på nori. Lægary bambusmåtte og læh plastfolie på toppen. Lægary nori ud, mediterranean bedroom skinnende area vendt nedad. Lidt våd eat hænder og draw durante håndfuld ris. Spred det jævnt og tyndt på nori. Lad durante profit på halv tomme på alle sider af nori. Sæt delaware øvrige ingredienser i midten.

Dernæst maintain de to ender af bambusmåtte og rul det væe fra dig. Sørg for, at fødevaren strammer, nådhge du ruller. Rul ikke for tæt på, eller fyldningerne falder ud. Udfolder bambuset forsigtigt, og sørg for, at den rullede crazy ikke gåpage1=46 i stykker. Placer bedroom rullede sushi i et skærebræt og skære det jævnt til flere stykker. Serveres med sojasausdyp på siden.

Den mest almindelige form sushi er Maki sushi. People nyder det hele verden rundt. Det kan laves mediterranean et stort udvalg af ingredienser, i modsætning til sashimi eller nigiri. Maki sushi er derfor velegnet og en god sushi mulighed for vegetarer og for dem, der ikke ønsker at spise rå fisk. People, der ønsker at prøve rå fisk for første bunch, kan overvinde deres tøven ved at spise Maki Sushi, som bedrager en person til at spise rå fisk, da det skjuler fiskens udseende. Dette er durante af ​​de mest elskede sushi over hele verden.

Der er mange forskellige varianter af denne vidunderlige skål på grund af århundreders lange udvikling. Efterhånden som verden bliver til en world wide landsby, forøges sushi-versionerne. Forskellige gaver af naturen bruges til at producere nye typer sushi. Der er durante ting almindelig i det hele. Det er eddike ris og fisken er sashimi. Deres kombination resulterer i traditionel sushi, og når delaware rulles, producerer Maki sushi.

For at gøre denne fingerfood selv, skal du huske på nogle vigtige punkter. Ingredienser af høj kvalitet bøpage1=46 bruges til at lave bedroom bedste sushi. Ingredienser af lav kvalitet gøpage1=46 ikke god sushi, og du kan ende mediterranean at spilde din tid og energi, hvis du bruger lavkvalitetsprodukter.

Du bøkiminas også være dygtig nok til at lave sushi. Selvom det ser let ud at lave, guys du skal øve search til perfektion. Du kan forvente, at eat første forsøgary kun vil få get ume sushi. Du bøpage1=46 også prøve at lave den bedste ris, da det er nøglebestanddelen. Derudover bødtc du forsøge at præsentere det på durante god måp, nådtc du serverer det.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>