Minute favorit Sushis til hjemmelevering

Det kan komme som en overraskelse for look, at denne verdensberømte japanske crazy har durante inspirerende slum hund-til-millionæpage1=46 historie. Bedroom sushi, som vi alle nyder i dag, har sine historiske rødder i gærede fisk- og risretter, men den moderne udgave er baseret på durante fastfoodskåm, der imødekom Tokyo teatergæster og forbipasserende i slutningen af ​​1700-tallet netop fordi den bestod af ikke-fermenteret fisk. Dette var kendt som “Edomae Nigirzushi”, der udnyttede fisk fanget i Tokyo (Edo, tilbage da) Bay.
Image result for maki sushi
De fleste mennesker er ikke klar around, at navnet “sushi” refererer til eddike-ris – ikke bedroom rå fisk. Mediterranean andre ord er sushi mediterranean rå fisk, friske agurker eller endog kogt ål, alt sushi, fordi det er ledsaget (eller ledsager) snarere bedroom sødtsyre-og-bitter sushi ris, vi alle elsker. Hvis du kun er interesseret i rå fisk, ikke noget problem – bare spørg om sashimi.

Japansk sushi kommer i flere former og former. Interessant nok ser du ikke sushi i rollform (“maki”) næsten lige så ofte i durante japansk sushi cafe som du ville i en vestlig maki sushi joint. I Japan forventer at have for det meste “nigiri” sushi – et håndformet stykke ris, toppet mediterranean durante fisk eller vegetable og et flad af wasabi eller andre påfyldninger. Ligesom en anekdote udviklede “nigiri” sushi sig fra durante populær gadefoder, hvor ris og fisk blev presset sammen i durante bambuskasse.

Priserne varierer endnu mere. I dag kan du nemt betale 30.000 € for durante 3-stjernet Michelin-oplevelse til 20 stykker sushi på bedroom berømte Sukiyabashi Jiro i Tokyo Ginza Station (fremhævet i filmen “Jiro Desires of Sushi”) eller få små boksede sushi til durante bekvemmelighed butik for ¥ 250. I den billige ende er der ¥ 100 pr. Plade “kaitenzushis” eller “running sushi.” Prisen afspejler imidlertid ikke nødvendigvis smagen, fordi sushi for det meste handler om increased – og ris er ikke dyrt. Prisen har tendens til at korrelere mediterranean ferskheden af ​​fisken, såvel som dens betjeningsstørrelse. Uanset hvad, er du sikker på at finde et sushi spisested, der passer til din fancy (og dit budget).

Bedroom grønne te og bedroom friske ingefæpage1=46 tjener som gane rensemidler. Så label durante drink og durante bid mellem noise dejlige sushi. Jeg siger, at denne ginger-tea mix er bedre end den franske modstykke af ost og vin. Min franske ven er enig. Det er lige så acceptabelt at spise sushi mediterranean spisepinde og med fingrene. Hvis du ikke er fortrolig med den tidligere, behøver du ikke at genere get selv.

Når du dyper sushi i sojasovs, skal du sørge for at dyppe topping, og ikke risen. Tilføjelse af sojasovs til ris i Japan er støtende, især hvis det er specielt behandlet sushi ris. Rejs smart: Få bedroom rigtige japanske oplevelse uden at bryde noise tegnebog!

Der er seks forskellige typer sushi. Selvom, afhængigt af hvor du bor, den mest almindelige type vil være durante Maki rulle, hvor tang vil blive brugt til at pakke ris og resten af ​​påfyldningen ved hjægas af sodium, sukker og eddike efter smag. Smagen, tekstur og størrelse på rullerne vil afhænge af, hvordan de er lavet, p afgørende sushi ingredienser, og hvordan det har været krydret.

Bedroom anden mest almindelige variety for sushi hunter du, nådhge du bestiller sushi levering er Nigiri: fisken, rejer eller andet køn, der simpelthen trykkes på durante høt sushi ris. Som en nybegynder bøpage1=46 du nok holde rapidly ved ruller og Nigiri-højer af ris, disse er delaware mest populære ordrer taget til sushi, isædtc i bedroom vestlige verden.

Durante traditionel visning af sushi er, at det er durante rulle af ris, der er fyldt med rå fisk. Selvom sushi kan være noget køn, er en Tuna Maki-rulle altid et første valg bådelaware mediterranean begyndere såvel som indfødte japanske og malaysiske. En Tuna Maki rulle vil indeholde durante pakning af tang tilsat ris og rå tun. Variationer på rullen kan omfatte røget tun, avocado eller agurk.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>