Här kan du hyra Kajak i Stockholm!

Att en solig sommardag få glida runt i kajak i Stockholms vatten är fantastiskt. Närheten till naturen är svårslagen när man paddlar kajak det vittnar de flesta som provat om. Utsikten man bjuds på när man paddlar kajak i Stockholm får man heller inte glömma!Manual Multicolor Children Kayak, Size: 8.25 Ft Length, Rs 9500 /piece |  ID: 18308711648

Att paddla är roligt och alla kan vara med! Paddla kajak passar nybörjare väldigt bra för att det är lätt och lätt att lära sig!

Om du vill paddla kajak i Stockholm är det Rålis Kajak du ska vända dig till! Välkommen till oss!
Paddla kajak är något för alla
Paddla kajak är verkligen något för alla oavsett hur gammal du är. Så låt barnen också följa med och uppleva Stockholm från vattnet! Vår kunniga personal ger er rätt utrustning och den hjälp ni behöver. Du behöver bara tänka på att ha med dig kläder som funkar i det väder som är.

Utforska det Stockholm har att erbjuda från vattnet. Här finns det mycket att upptäcka! Paddla en kortare rutt inne i stan eller genom lugnare kanaler. Om du vill vara ute längre kan en tur runt Essingeöarna eller Årstaviken vara något för dig. Det är helt upp till dig vart du vill paddla!

Cafeér och mattorg finns på olika ställen där du kan ta en paus. Vi törs lova en väldigt trevlig upplevelse oavsett vilken rutt du bestämmer dig för!
Om man vill paddla med andra
Du kan såklart paddla kajak ensam, tillsammans med familjen eller ihop med dina kompisar, men vi har också event där man kan få paddla tillsammans med andra.
Meetup
Paddla tillsammans med folk från hela världen! På sommaren så har vi varje torsdag en paddling i såna här grupper där vi ger oss ut på picknick till någon fin plats.
Midnight Kayakers
Rålis Kajak ordnar varje år kring midsommar midnight kayakers tillsammans med en välgörenhetsorganisation. Du gör alltså något bra samtidigt som du njuter av paddling!

Du får låna all utrustning av oss, du behöver bara ta med dig kläder efter väder. Efter turen har vi tillsammans knytis-picknick på bryggan. Inga förkunskaper krävs, så häng med även om du är nybörjare. Det blir en väldigt trevlig kväll https://raliskajak.se!
Priser
Att ha bra priser är väldigt viktigt för oss. Våra priser börjar på 270 kr. Se vår fullständiga prislista på vår hemsida!

Om Rålis Kajak

Rålis Kajak grundades 1999 kan man säga. Då var det ett café som hette Kafe Kajak. I början drev vi det bara som ett café, men eftersom vi har ett stort kajakintresse och att vi låg så nära Stockholms kajakklubb så började vi efter en tid även hyra ut kajaker.

2009 lämnades caféverksamheten och blev bara kajakuthyrning och här driver vi vidare den verksamheten än idag!

Vi är oberoende och går först och främst på säkerheten för kunden när vi köper in nya kajaker till vår uthyrning. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du hyr kajak av oss! Boka kajak hos oss nu, välkommen!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>